Prokuroria reagon për ‘bombat’

“Përgjimet e publikuara një ditë më parë do të analizohen ndërsa më pas do të procedohet sipas ligjit. Shuajmë çdo pretendim se të njëjtat kanë mundur të dalin nga Prokuroria Speciale. Një gjë e tillë nuk e mundëson sistemi për mbrojtjen dhe rruajtjen përgjimeve, i cili posedon siguri të lartë”, thuhet në njoftimin e Prokurorisë.

Marketing