Ballina Aktuale Protestë kundër marrëveshjes me Greqinë para Kuvendit

Protestë kundër marrëveshjes me Greqinë para Kuvendit

Para Kuvendit dhjetëra qytetar kanë protestuar kundër marrëveshjes me Greqinë për ndryshimin e emrit të vendit. Protesta është organizuar nga organizata jo-formale “Të rinjtë për Maqedoninë” dhe “Komitët” të cilët paralajmëruar gjatë ditës në rrjetet sociale, me sloganian “Mjaft ndejtëm në gjumë, nuk do të lejojmë Veri” dhe u bënë thirrje qytetarëve të tubohen para Kuvendit në orën 20.00.

Marketing

Nga ana tjetër forcat e rendit kanë marr masat e nevojshme që situata të jetë nën kontroll.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=TuQm5O-_5bc

Exit mobile version