Protestë në Tiranë kundër ndërtimit të hidrocentraleve

Në Tiranë, organizata Eco-Albania dhe shoqata të tjera pro-mjedisit zhvilluan sot një tjetër protestë kundër dhjetëra hidrocentraleve të vegjël, që po ndërtohen në gjithë Shqipërinë. Ekspertët dhe vullnetarët nga komunitetet e prekura nga këto nisma pohojnë se HEC-et e vogla janë jo-fitimprurëse, por shkaktojnë dëme massive dhe të pakorrigjueshme mbi natyrën shqiptare. Korrespondenti ynë, Ilirian Agolli, njofton nga Tirana.

Marketing