Pse Mbretëresha përdor dy nënshkrime?

Familja mbretërore vazhdon të jetë e mbushur me mistere e befasi.

Marketing

Përveç se është një nga gratë më të fotografuara në planet, ajo është një nga mbretëreshat që ka udhëhequr Mbretërinë e Bashkuar për një kohë më të gjatë që nga viti 1952.
Derisa të tjerët kanë vetëm një mënyrë se si i nënshkruan dokumentet, Mbretëresha ka dy dhe secila e veçantë në mënyrën e vet.

Kur Mbretëresha është në “punë”, d.m.th nënshkrimi i dokumenteve zyrtare ose librave gjatë vizitave shtetërore, ajo do të nënshkruhet si ‘Elizabeth R’, ku ‘R’ qëndron për Regina.

Ajo shpesh e nënvizon këtë nënshkrim, me të vetmen arsye se është Mbretëreshë.

Megjithatë, kur ajo nuk po bën detyrat e saj mbretërore, ajo do të shkojë me emrin e saj manar, Lilibet.

Kjo mënyrë më personale e nënshkrimit të korrespondencave është e rezervuar për familjen dhe miqtë.
Por Mbretëresha nuk e kufizon vetëm nënshkrimin e saj në letër.

Në një vizitë në Muzeun e Shkencave javën e kaluar, ajo bëri një postim në Instgram dhe e nënshkroi atë.