Publikohet ‘Djal dukat’ nga Lumi B dhe Skerdi

Është publikuar kënga më re në mes Lumi B dhe Skerdit.

Marketing

Kënga titullohet ‘Djal dukat’ dhe ka një videoklip të realizuar në mënyrë interesante dhe vetëm dy-ngjyrësh.

Skerdi këtë herë ka ardhur më ndryshe, jo ashtu siç janë mësuar ta dëgjojnë të gjithë (me këngë dashurie).
Ndërsa Lumi B si gjithmonë shumë energjik, edhe në këtë këngë.