Punësime në Burgun e Idrizovës, nga 44 të punësuarit 20 janë shqiptarë

Punësimet në Burgun e Idrizovës siç duke kanë filluar menjëherë pas shpalljes së zgjedhjeve presidenciale.

Marketing

Sot kanë filluar me punë 44 mbikëqyrës për sigurim të brendshëm dhe të jashtëm në Burgun e Idrizovës prej të cilëve 20 janë shqiptarë.

Me këto punësime rritet përqindja e shqiptarëve në Burgun e Idrizovës tha zv/drejtori i burgut Femi Jonuzi.

Marketing