Qeni frikësohet nga pata e vogël

Qeni konsiderohet si një nga kafshët që ka raportet më të mira me njerëzit, por me shpezët dhe disa nga kafshët tjera të vogla nuk janë shumë miqësor.

Marketing

Por, ndryshe po ndodh me këtë qenush i cili po frikësohet goxha nga zëri që po lëshon një patë.

Ndonëse pritej që qenushi të sulmoj patën e vogël, kjo nuk ndodhi por ai fillon të shoqërohet me të.

https://www.facebook.com/DailyMail/videos/246059179400782/

Marketing