Qeveria do t’i eliminojë të gjithë ata që duan ta kthejnë regjimin e Gruevskit!

“Fshesa do të kap edhe anën tjetër, ata që pengojnë. Ne jemi të mirë, të gjithë jemi të barabartë. Po dëgjoj lista paskan bërë përsëri në Veles. Ne nuk jemi budallenj, ne e dimë. Do të ketë fshesë edhe për anën tjetër. Në kabinetin tim punoj me njerëz që aty i kam gjetur. Me të gjithë që përveshën mëngët, punuam. Por ne nuk do të lejojmë askënd të kthehet regjimin”, tha Zaev në tribunë publike për mbështetje të kandidatit për President të Republikës së Maqedonisë Veriore, Stevo Pendarovski.

Marketing

Zaev tha se Stevo Pendarovski është simbol i drejtësisë dhe ndershmërisë dhe tha se ligji dhe ligjet sot zbatohen njësoj për të gjithë, që vendimet sillen për të gjithë për të cilët ka dëshmi, e jo si më parë me urdhra.