Qeveria e re, ja cilët resorë do t’i takojnë VLEN-it

Derisa po zhvillohen negociatat për formimin e Qeverisë së re dhe ndarjen e resorëve, TV21 nga burimet e saja mëson jozyrtarisht se cilët resorë do t’i takojnë VLEN-it.-Lëvizja Demokratike e Izet Mexhitit do ta merr postin e Zëvendëskryeministrit të parë të Qeverisë, Ministrinë e Ambientit dhe dy Zëvendësministra, atë të Transportit dhe të Ministrisë së Brendshme.

Marketing

-Alternativës së Afrim Gashit do t’i takojë pozita e Kryeparlamentarit dhe Erurointegrimet-Besa e Bilall Kasamit do të udhëheq Ministrinë Ekonomisë dhe Punës, Ministrinë e Politikës Sociale. Gjithashtu Besës do t’i takojë edhe Zëvendësministri i Kulturës.

-Arben Taravarit do t’i takojë Ministria e Shëndetësisë, ndërsa flitet që vet Taravari mund ta marrë drejtimin e kësaj ministrie

Marketing