Qeveria e Zaevit zgjodhi drejtorin e Qendrës Kulturore Informative në Tiranë

Qeveria e Maqedonisë së Veriut në mbledhjen e fundit ka zgjedhur drejtorin e Qendrës së re Kulturore – informative në Tiranë. Në këtë post është zgjedhur muzikanti Zllatko Origjanski.

Marketing

Dyja vendet kanë firmosur marrëveshje për bashkëpunim kulturor që parasheh hapjen e këtyre qendrave në Shkup dhe Tiranë, përcjellë INA.

Këto qendra janë hapur për të organizuar bilblioteka dhe leximore, botimin dhe shkëmbimin e publikimeve që kanë të bëjnë me informacionet kulturore dhe shkencore të të dyja vendeve.