Qeveria emëroi drejtorin e ri në “Hekurudha – Infrastrukturë”

Pas dorëheqjes së Hari Lokvenecit nga pozita e drejtorit në Ndërmarrjen Publike për Infrastrukturë Hekurudhore, qeveria në seancën e sotme vendosi që ta pranojë dhe zëvendësojë të njejtin. Qeveria, siç përcjell Klan Maqedoni, i ka rekomanduar Bordit Drejtues të kësaj ndërmarrjeje që ta pranojë dorëheqjen me kërkesë të ish drejtorit.

Marketing

Në vend të Lokvenecit, qeveria ka propozuar që drejtor i ei në NP “Hekurudhat – Infrastrukturë” të emërohet Zoran Trifunovski.