Qeveria mer këtë vendim për marrëveshjen për emrin me Greqinë

Qeveria e Maqedonisë në mbledhjen e saj të 74 ka shqyrtuar dhe ka miratuar propozim ligj për ratifikimin të marrëveshjes përfundimtare që katë bëjë me emrin e vendit ashtu si është përshkruar në rezulutat e Këshillit për siguri të Kombeve të Bashkuara, përktatësht në bazë të rezulutave 817 të vitit 1993 dhe 845 të po të njejtit vit.

Marketing

Propozim ligji për ratifikim do të dorëzohet në Kuvendin e Maqedonisë.

Ndërsa në mbledhjen e sotme, Qevderia ka miratuar vendim për shkarkin e drejtorit në burgun e Prilepit, Slobodan Risteski.

Marketing