Qyteti i Shkupit do të kërkon nga Parlamenti që të miraton ligj për polici komunale

Kryetari i Qytetit të Shkupit, Petre Shilegov do të kërkon që të miratohet ligj për polici komunale

Marketing

Për momentin po punohet në atë se se cilat do të ishin autorizimet e policisë komunale, me çka siç thonë nga Qyteti i Shkupit do të vendoset rend në higjienën publike, deponitë e egra, ndërtimet, parkingjet, uzurpimit të hapësirave publike.

Nga Qyteti i Shkupit për Zhurnal thonë se policia komuanle është “vegël” e cila i mungon qytetit që të mund të vendoset një kontroll përkatëse, sipas standarteve dhe rregullave të qyteteve evropiane.