Ragmi Mustafa ndalohet në kufirin ndërmjet Serbisë dhe Kosovës (Video)

Sot kryetari i PDSH-së, Ragmi Mustafa është ndaluar në vendkalimin kufitar ndërmjet Serbisë dhe Kosovës, dhe nga pala serbe është mbajtur për më shumë se një orë.

Marketing

Lidhur me këtë, nga partia e Mustafës, kanë mbajtur një pres-konferencë të jashtëzakonshme.

Nënkryetari i kësaj partie, Ilir Sadriu, ndalimin e tij të sotshëm e ndërlidhi me bisedimet Serbi-Kosovë.

Pres-konferencë e jashtëzakonshme, nga nënrkyetari i PDSH-së, Ilir Sadriu, në lidhje me arrestimin e kryetarin e PDSH-së në Preshevë, Ragmi Mustafa.

Pres-konferencë e jashtëzakonshme, nga nënrkyetari i PDSH-së, Ilir Sadriu, në lidhje me arrestimin e kryetarit të PDSH-së, Ragmi Mustafa.

Publiée par TV21 sur Vendredi 7 septembre 2018

Marketing