Rama, në dhjetëshen e liderëve botërore më interaktivë në Facebook

Kryeministri shqiptar Edi Rama renditet në dhjetëshen e liderëve botërore, si një nga politikanët më interaktiv në Facebook.

Marketing

Burson Cohn & Ëolfe, një agjenci globale e komunikimit me eksperiencën të madhe në komunimikimin digital dhe ndërveprimin në facebook.

Presidenti Donald Trump listohet i pari ndrërsa Rama renditet i 10-ti
Lista vijon me presidentin argjentinas, Mauricio Macri, atë të Kanadasë, Justin Tudeau, të Kenias Uhuru Kenyatta, dhe i fundit në dhjetëshe renditet kryeministri shqiptar, Edi Rama me më shumë se 13 milionë ndërveprime.