Rama-Zaev: Marrëdhëniet Shqipëri-Maqedoni asnjëherë s’kanë qenë më të mira se tani

Mbledhja e përbashkët Maqedoni-Shqipëri do të mbahet gjatë kësaj vere, pas përfundimit të zgjedhjeve presidenciale në Maqedoni dhe pas përfundimit të zgjedhjeve lokale në Shqipëri, këtë e konfirmoi sot Kryeministri i Maqedonisë së Veriut Zoran Zaev, gjatë qëndrimit të tij zyrtarë në Shqipëri.

Marketing

“Marrëdhënia mes Shqipërisë dhe Maqedonisë së veriut nuk ka qenë kur më e mirë se sot, më produktive se sot se sot, kjo është e qartë si drita e diellit”, tha Edi Rama, kryeministër i Shqipërisë.

“Takimi do të mbahet në verë pas zgjedhjeve presidenciale dhe pas zgjedhjeve lokale në Shqipëri, Qëllimi i jonë i përbashkët është anëtarësimi në BE dhe shmangia e kufijve”, deklaroi Zoran Zaev, kryeministër Maqedonisë së Veriut.