Reagimi i fëmijëve nga Afrika që shohin për herë të parë kompjuterin

Disa nga nxënësit në Benin të Afrikës po e shohin për herë të parë kompjuterin.

Marketing

Bio-Lab, një grup jofitimprurës, kanë dizajnuar një dhomë të rimorkiuar që furnizohet nga panele solare.

Dhoma ka hapësirë të mjaftueshme për t’iu mundësuar nxënësve të familjarizohen me kompjuterët.

Shkalla e mbulimit me internet në Benin është vetëm 42.2% dhe shumica e familjeve në vend nuk mund të përballojnë një kompjuter personal.
Photos: Yanick Folly, @afpphoto