Reagimi i mediave maqedonase për shqiponjën, kundërpërgjigjet atletja Drita Islami

Një ndër atletet më të mira që ndonjëherë ka pasur Maqedonia, Drita Islami, nuk ka mundur pa komentuar dhe pa u replikuar mediave maqedonase, të cilat ditëve të kaluara e sulmonin të njëjtën, për shkak se kjo e fundit kishte bërë me duar simbolin e shqiponjës, edhe atë jashtë garave ku ajo morri pjesë në europianin e atletikës në Berlin, percjell Fakte. Duke pranuar rezultatin e dobët, për të cilin thotë se mban përgjegjësi personale, ajo nuk mund të pranojë kritikat të adresuara në emër të saj për simbolin e shqiponjës.

Marketing

Ky është postimi origjinal (në gjuhë maqedone) i Dritës:

“Dodeka se slihav so maloedonslcoto zname voTaipei mi cestitavle za hrabrosta po portali pisuvavle hako sum bila primer za soazival vo malcedonija. a viezasto ste? Sega vi smeta mojata slika so racele, i pisuvale gluposti kako se setam i letam orli vc Berlin, aho vismela toa deka uzivam vo Berlin povelele Irenirajte i setajtese na moe mesto, sve e zasluzeno.

Ѕзто da ve palselam dekajas sum ALBANKAno sum drzavjanin na

Malcedonija i trcain za Malcedonija. петз da go krijam mojot idenlitel nikogas za nikahvi inleresi; ѕоѕетз e normalen gestot dodeka ne go pravev па stadion koga naslapuvav za Mahedonija so Makedonski dres.

Vo r&d e da kritikuvale za slabiot rezullatstogo istrcav; za Inasi drzam sama odgovorriost; no me inleresira zosto voopslo ne pisuvateza drugial reprezentdlivec koj istrca uste poslab rezullat od mene, zoslo e Makedonec? bidete realni тз1се пе гпе napagajte na nacionalna baza, znam deha vi sinetam no lo a sum.

Bez navdrenje za mnogu Malcedonci so hoi sorabotuvam. i gi pociluvam.

Sporiski pozdrav”.

 

 

Marketing