Reali ka gati planin për “Bernabeun e ri”, shifra marramendëse

Klubi “mbretëror” ka bërë gati planin për stadiumin e ri.

Marketing

Projekti është gjigant dhe prek shifrat e 400 milionë eurove.

Drejtuesit e klubit kanë punuar shumë që ky projekt të shpejtohet dhe tashmë pritet vetëm miratimi i buxhetit nga bordi drejtues.

Gjithashtu kanë mbetur pa u kontraktuar edhe sponzorët për projektin, megjithëse bëhet e ditur se shifrat prekin 400 milionëshin .