‘Referendumi’, të mërkurën koordinim i grupeve parlamentare

Të mërkurën është caktuar takimi koordinues i kryetarit të Kuvendit, Talat Xhaferi me koordinatorët e grupeve të deputetëve.

Marketing

Nga ky takim do të duhej të pritet përgjigje të pyetjes për rolin e Kuvendit në propagandën publike dhe aktivitete të tjera për referendumin më 30 shtator. Gjithashtu të mërkurën Qeveria në seancë do të vendosë lidhur me mjetet për referendumin.

Në Kuvend sot seancë pati vetëm Komisioni për çështje ekonomike.

Marketing