Reka: Jam për republikë shumetnike

Kandidati për president Blerim Reka i mbështetur nga Aleanca për Shqiptarët dhe Lëvizja Besa takoi banorët e Bogovinës dhe Tearcës.

Marketing

 

Reka tha se thelbi i fushatës për president do të jetë se si presidenti i ardhshëm do të sillet me fatin e PSP-së, për të cilin tha se po bëhet tregti me vota për të shpëtuar lirinë personale nga burgu duke flijuar sigurinë kombëtare.