Reklama provokuese e stomatologut kosovar që po shokon të gjithë

Një figurë e çuditshme dhe qesharake shihet në njërën nga reklamat e një Qendre Mjekësore në Prishtinë që merret me impiantin apo mbjelljen e dhëmbëve.

Marketing

Në reklamën e kompanisë shihet një vajzë e një djalë që në esencë reklamuesi ka nënkuptuar procesin e mbjelljes së dhëmbit, por në shikim tjetër reklama duket pak banale.
E si e tillë e njëjta ka marrë kogja shpërndarje në rrjetet sociale.

Marketing