Rezultat i referendumit, BDI nesër mblidhet në Tetovë

Rezultati i referendumit mbledh nesër në Reçicë të Vogël Kryesinë Qendrore të Bashkimit Demokratik për Integrim ku pritet të shqyrtohen opsionet dhe hapat e mëtejmë.

Marketing

Aktuale.mk nga burime brenda BDI-së mëson se përveç tentativës për sigurimin e dy të tretave të votave në Kuvend do të shqyrtohet edhe mundësia tjetër, zgjedhjet e parakohshme.

Marketing