Rezultatet e para të KSHZ-së, ja sa vota kanë fituar kandidatët për president

Thellohet dallimi në vota mes kandidatëve për president. Sipas përditësimit të fundit të Komisioni Shtetëror të Zgjedhjeve, Stevo Pendarovski deri tani ka siguruar 71.181 vota, Gordana Siljanovska Davkova 144.937 vota, Bujar Osmani 67.592, Arben Taravari 49.409 vota. Maksim Dimitrievski 30.757 vota, Stevço Jakimovski 3.774 vota dhe Biljana Vankovska 17.129 vota.

Marketing