Rita mbështet viktimat e dhunës seksuale në Kosovë, çfarë thotë nëna e saj

Rita Ora është duke e mbështetur fushatën për të mbijetuarit e dhunës seksuale në Kosovë.

Marketing

Së fundmi është nëna e Ritës, Vera Ora e cila ka ndarë përvojat e veçanta rreth kësaj çështje, shkruan lajmi net.
“Bëhu ‘Zëri im’- duke ndihmuar të mbijetuarit e dhunës seksuale në Kosovë të udhëhequr nga Qendra Kosovare për Rehabilitimin e Viktimave të Torturës (QKRMT).

‘Behu zëri im’ – kampanja përmes të cilës synon përkrahjen për mbijetuarit e dhunës seksuale gjatë luftës në Kosovë.

E nderuar që vazhdoj të punojë për kontributin dhe përfshirjen e Rita Orës në këtë fushatë shumë të rëndësishme që mbështet gratë e cenueshme dhe trajtimin e stigmës. Gëzohem të ndajë njohuritë dhe përvojën time për shëndetin mendor gjatë punës me gratë e rrezikuara në Britani të Madhe. Kjo është një shkak shumë i rëndësishëm dhe i ndjeshëm! 1.Chablise Stoner, Këshilltare për Politikë, Udhëheqëse e Ekipit të Pajtimit dhe Integrimit nga Ambasada Britanike në Prishtinë / Udhëheqëse e programeve për Pajtim dhe Riintegrim. 2.Feride Rushiti, drejtore e Qendrës Kosovare për Rehabilitimin e Viktimave të Torturës / Qendra Kosovare për Rehabilitimin e Mbijetuarve të Torturës (QKRMT) 3.Sebahate Pacolli Krasniqi Udhëheqëse e njësisë së rehabilitimit në QKRMT 4.Erëmirë Berisha, Asistente për Dorëzimin e Politikave, Ambasada Britanike në Prishtinë”, ka shkruar ajo.

Marketing