Ronaldo: Djali i imë mendon se luan më mirë se unë

Besimi duket se po mbizotëron në familjen e Cristiano Ronaldos derisa sulmuesi i Juventusit ka tregtuar që “djali i tij thotë se luan më mirë se ai”.

Marketing

Në aferën baba-bir në Juve, Cristiano Jr është duke ndjekur hapat e babait të tij dhe luan për skuadrën U-9 te Juventusit.

“Shpresoj që Cris, djali i imë, do të jetë si babai i tij”, tha ai për gazetarët.

“Ai thotë se është më i mirë se unë, por mendoj se ai gjatë rrugës se tij do të këtë vështirësi”.

Mundo Deportivo raportet së Cristiano Jr tashmë ka shënuar “shumë gola” për skuadrën U9 të Zonjës së vjetër, derisa 33 vjeçari me në fund hapi llogarinë e tij këtë vikend.

Marketing