Rosella Fiamingo, nuk shkëlqen vetëm në sport!

Linja perfekte të trupit, e palestruar dhe me forma që të tërheqin vëmendjen.

Marketing

Vjen si një dhuratë e nënës natyrë, por në fakt një pjesë e madhe e suksesit në rrjetet sociale vjen nga aktiviteti sportiv.

I referohemi italianes Rossella Fiamingo, një kampione në sportin e Skermës, që është mjaft i zhvilluar në Itali.

Ka përfaqësuar vendin e saj në shumë aktivitete ndërkombëtare, madje duke i siguruar edhe medalje.

27-vjeçarja nuk shkëlqen vetëm në duelet me kundërshtaret e saj, por edhe në rrjetet sociale. Foto e saj e tregojnë më qartë se numri i fansave të saj është në rritje progresive. /SS/

 

Marketing