Rrënimi i bazës ajrore më të madhe në ish-Jugosllavi

Një sërë fotosh tregojnë degjenerimin e një baze ajrore në kufirin mes Kroacisë dhe Bosnjë-Hercegovinës.

Marketing

Godina ushtarake u ndërtuar mes viteve 1948-1968 nën malin Pljesevica dhe ishte një prej më të mëdhave në Europë.

Ndërsa sot duken vetëm rrënojat, baza ajrore e quajtur ‘Objekat 505’, i ka kushtuar ish-Jugosllavisë afro 5 miliardë dollarë, raporton Daily Mail.