Rrethanat e krijuara politike, “Grupi i Zjarrit” takim me struganët

Fraksioni i BDI-së i ashtuquajturi “Grupi i zjarrit” sot qëndroi në Strugë, për të bashkëbiseduar dhe për të dëgjuar pikëpamjet e Struganëve për rrethanat e krijuara politike.
” Gjithandej ku shkojmë flasim hapur, pa demagogji, me sinqeritetin më të lartë, dhe strukturat këtë sinqeritet po na e kthejnë shumëfish më tepër, për çka sinqerisht jam shumë mirënjohës për gjithë forcën dhe përkrahjen që na e jepni!
Ne do të vazhdojmë në rrugëtimin tonë sepse jemi në të drejtë” shkruan Izet Mexhiti.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid059CuRsaC8AuEN2DuVnN1xxf1FgGwBqcxKpxxY1DFDvXS7x4DLRBge7rZfUEpj9dbl&id=100044857800537&mibextid=Nif5oz