Rusia nuk e pranon ndryshimin e emrit të Maqedonisë

Rusia nuk e pranon ndryshimin e emrit. Pas votimit në Kuvendin e Maqedonisë, nëpërmjet profit në rrjetin social “Twitter” të ambasadës ruse, Rusia dërgoi një mesazh ku thotë se e pranon Maqedoninë nën emrin e saj kushtetues dhe se këtë qëndrim nuk do ta ndryshoj.

Marketing

“Rusia e ka njohur Republikën e Maqedonisë me emrin e saj kushtetues më shumë se para 26 vjetësh dhe nuk do ta ndryshon qëndrimin e saj”, shkruan në profilin e ambasadës ruse në Shkup.

Marketing