Sa po zbatohet Ligji i ri për gjuhën shqipe, sot takimi i grupit ndërministror

Se sa dhe deri ku është zbatuar Ligji i ri për gjuhët që avancon përdorimin zyrtar të gjuhës shqipe sot do të vlerësohet në një takim të zhvilluar mes zv/kryeministrit për çështje evropiane, Bujar Osmani dhe përfaqësuesve të grupit ndërministror të punës për zbatimin e këtij ligji.

Marketing

Zv/kryeministri Osmani do të takohet edhe me drejtorin e Agjencisë për zbatimin e ligjit për gjuhët.