Samet Rexhepi nga FC Shkupi në turne me reprezentacionin e Maqedonisë

Futbollisti Samet Rexhepi nga FC Shkupi pritet të merr pjesë në turneun që do të mbahet në Romani ndërsa do të jetë pjesë e reprezentacionit të Maqedonisë.

Marketing

‘Njoftojmë dashamirët e futbollit se lojtari ynë Samet Rexhepi fal punës së palodhshme dhe talentin që posedon është ftuar nga selekcioni i Maqedonisë U15 për të marr pjesë në turne i cili mbahet në Romani. Ne bashke lojtarët në krye me trajnerin Ferdi Ismailin i dëshirojmë që të ketë një paraqitje të mrekullueshme dhe të na kthehet shëndosh e mirë. Urime për ftesën në reprezentacion bashkë lojtari ynë Samet Rexhepi. Besojmë dhe shpresojmë se do të ketë edhe ndonjë lojtar nga ekipi jonë i cili do të merr ftes në të ardhmen nga reprezentacioni i Maqedonisë. FORCA SHKUPI 💪💪💪❤’, njoftojnë nga FC Shkupi.

Marketing