Samsung me mbushës për dy celularë njëherësh

Samsung po planifikon që të nxjerrë në treg një karikues 2 në 1 për celularët e tij dhe Galaxy Watch.

Marketing

Duo Wireless Charger është i aftë që të karikojë dy telefona në të njëjtën kohë ose një telefon dhe një ore të mençur, Galaxy Watch.

Ndërkohë, Apple ka thënë se do të nxjerrë në treg një AirPower që karikon tre pajisje njëherësh (iPhone, Apple Watch dhe AirPod).

Në qershor, Bloomberg njoftoi se Apple është përballur me “një seri pengesash teknike” gjatë zhvillimit të AirPower-it, siç është mbinxehja e karikuesit.