Sanksionohen 68 shoferë mbrëmë në Shkup

Tre persona kanë pësuar lëndime trupore në dy nga gjithsej shtatë aksidente gjatë natës së mbrëmshme. Gjatë dy aksidenteve më lehtë janë lënduar dy persona, në tre aksidente është shkaktuar dëm material.

Marketing

Nga komunikacioni janë larguar gjithsej 32 shoferë, një për drejtim të automjetit në gjendje të alkoolizuar, ndërsa 27 prej tyre për shkak se nuk kishin plotësuar kushtet për të ngarë makinë, derisa katër prej tyre ishin shoferë fillestarë, si dhe dy nga të ndaluarit nuk i kishin makinat në gjendje të mirë teknike. Gjithashtu janë evidentuar edhe 23 makina të paregjistruara dhe një makinë për mbingarkim.

Janë ndaluar 115 shoferë për parking të parregullt, të cilat najë larguar me ndihmën e karrotrecit janë larguar gjithsej 87 makina.