Ballina Aktuale Saraj, aksion për pastrim dhe larje të rrugëve (Foto)

Saraj, aksion për pastrim dhe larje të rrugëve (Foto)

Komuna e Sarajit në bashkëpunim me Ndërmarrjen Komunale “Higjiena Komunale”, “Parqet dhe Gjelbërimet” dhe NKP “Saraj”, ka ndërmarrë një aksion të madh në disa vendbanime të Komunës së Sarajit.

Marketing

Aksionin nga afër e kanë ndjekur kreu i Komunës së Sarajit Blerim Bexheti, drejtori Gjeneral i NKP “Higjienës Komunale” Abdusamet Shabani si dhe përfaqësuesi i “Parqeve dhe Gjelbërimeve”, Rexhep Aliu.

Aksion ishte i gjerë dhe është zhvilluar në disa drejtime, edhe atë pastrimin e trotuareve, larjen e rrugëve kryesore dhe prerjen e kaçubave.
Punimet kanë filluar nga larja e rrugës kryesore në Saraj deri në Kanjonin e “Matkës”, ku në Matkë është bërë pastrim i përgjithshëm, pasi që gjatë vikendeve ka shumë vizitorë dhe krijohen mbeturina.

Aksioni i tillë do të vazhdojë në të gjitha vendbanimet e Komunës së Sarajit, deri në festën e madhe të Fitër Bajramit.
Komuna e Sarajit dhe NKP “Higjiena Komunale”, aksione të tilla për pastrim dhe larje të rrugëve ndërmarrin çdo muaj.

Marketing
Exit mobile version