Së shpejti bashkëpunimi nga Kidda dhe Ermali (Video)

Kidda pas lansimit të disa këngëve që patën mjaft suksese këtë herë do të lansoj një projekt fantastik.
Bëhet fjalë për bashkëpunimin me këngëtarin e mirënjohur, Ermal Fejzullahu.

Marketing

Kidda dhe Ermali do të sjellin këngën e re e cila me gjasë do të titullohet ‘Flake’.
Kidda ka publikuar edhe një pjesë të videoklipit të kësaj kënge përmes rrjeteve sociale.

https://www.instagram.com/p/Bk-fcQXg1DH/?utm_source=ig_embed

Marketing