Së shpejti në përfundim autostrada Shkup – Nish

Punimet në koridorin e 10 së shpejti do të përfundojnë e këtë e ka deklaruar ministrja për ndërtimtari, komunikacion dhe infrastrukturë e sëerbisë, Zorana Mihajloviq e që në fakt përfshihet dhe autostrada Nish – Shkup.

Marketing

Ka mbetur vetëm edhe një pjesë tek disa tunele për të cilat Mihajloviq ka thënë se tashmë rruga është shtruar por për kalim do të jetë e gatshme diku në fillim të verës.

Me këtë, nga Maqedonia e Veriut e deri në vendet perendimore si Gjermania, Holanda, Austria, Belgjika etj do të mund të lëvizet nëpër autostradë