Seanca e Komisionit Parlamentar për Mbikëqyrjen e Punës së ASK-së dhe AI-së

Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut për sot është caktuar seanca e Komisionit për mbikëqyrjen e punës së Agjencisë së Sigurisë Kombëtare (ASK) dhe Agjencisë së Inteligjencës(AI).

Marketing

Në axhendën e Komisionit është shqyrtimi i informacionit mbi sistemet e sofistikuara Pegasus dhe Predator, veçanërisht për prodhimin, shitjen, përdorimin dhe abuzimet e mundshme të tyre.