Seanca të reja për rastet “Target-Fortesa”, “Tarifa”, “Toplik” dhe “Treqind”

Në gjykatën Themelore në Shkup për sot janë caktuar seanca të reja për lëndët “Taget-Fortesa”, “Tarifa”, “Toplik” dhe procedura e përsëritur për rastin “Treqind” të PSP-së.

Marketing

Rasti për përgjimet e paligjshme “Target-Fortesa” është në fazën e paraqitjes së dëshmive dhe udhëhiqet nga gjykatësja Zhaneta Begtoviq, nëdrsa për përfaqësuese nga PSP-ja, Lençe Ristevska.