Ballina Aktuale Sejdiu: Është çështje e kryer, ndryshimet kushtetuese do të ndodhin!

Sejdiu: Është çështje e kryer, ndryshimet kushtetuese do të ndodhin!

Blerim Sejdiu nga VLEN në Daily Click në TV21 tha se është i bindur se qeveria VMRO-DPMNE-VLEN do t’i realizojë ndryshimet kushtetuese. Sejdiu tha se kjo do të ndodhë pas formimit të qeverisë.

Marketing

“Ndryshimet kushtetuese do të ndodhin patjetër, do të thotë nuk ka mundësi të mos ndodhin. Ajo çështje është e kryer dhe është e marur vesh, ka dakordësi për atë pjesë”, theksoi mes tjerash Sejdiu.

Marketing
Exit mobile version