Sëpaku 10.000 vota maqedonase për Blerim Rekën

Blerim Reka fiton minimum 7654 vota të pastra maqedonase, ja rezultatet

Marketing

Blerim Reka,kandidati shqiptar i mbështetur nga partitë opozitare shqiptare, Aleanca dhe Besa, nga 79.915 votues, ai ka marrë 7654 vota nga qytetarët e vendbanimeve me shumicë maqedonase.

Me siguri, vota maqedonase Reka ka marrë edhe në veriperendimin e vendit dhe në komunat shqiptare, me ç’rast ky numër me siguri tejkalon 10.000 vota.

Ja ku ka marrë vota Blerim Reka:

 1. Komuna Aerodrom: 310
 2. Berovë: 58
 3. Manastir: 884
 4. Bogdanci: 35
 5. Bosilovo: 22
 6. Vasilevo: 37
 7. Vallandovo: 75
 8. Vevcani: 9
 9. Veles: 324
 10. Vinica: 59
 11. Gjevgjeli: 102
 12. Gjorce Petrov: 295
 13. Gradsko: 33
 14. Debarca: 36
 15. Dellceve: 87
 16. Demir Kapi: 22
 17. Demir Hisar: 31
 18. Dojran: 20
 19. Zelenikovë: 70
 20. Zrnovci: 11
 21. Ilinden: 34
 22. Kavadarc: 167
 23. Karbinci: 19
 24. Karposh: 528
 25. Kisella Voda: 213
 26. Konce: 10
 27. Kocani: 144
 28. Kratovë: 60
 29. Kriva Pallankë: 81
 30. Krivogashtani: 17
 31. Krushevë: 356
 32. Llozovo: 24
 33. Mavrovë dhe Rostushë: 193
 34. Makedonska Kamenica: 24
 35. Makedonski Brod: 25
 36. Mogilla: 25
 37. Negotinë: 91
 38. Novaci: 20
 39. Novo Selo: 35
 40. Petrovec: 248
 41. Pehcevë: 29
 42. Plasnicë: 71
 43. Prilep: 368
 44. Probishtip: 76
 45. Radovish: 89
 46. Rankovce: 8
 47. Resnje: 352
 48. Rosoman: 14
 49. Shën Nikollë: 83
 50. Sopishte: 289
 51. Nagoric i Vjetër: 12
 52. Strumicë: 167
 53. Qendër: 444
 54. Qendra Zhupa: 69
 55. Cashka: 254
 56. Ceshinovo-Obleshevo: 24
 57. Cucer Sandevo: 222
 58. Shtip: 249