Ballina Aktuale Seri tërmetesh në Shqipëri, për një orë 46 dridhje

Seri tërmetesh në Shqipëri, për një orë 46 dridhje

Një seri tërmetesh kanë goditur sot Shqipërinë, me ç’rast kanë shkaktuar dëm material dhe panik midis popullatës.

Marketing

Sipas raportit nga Instituti Sizmologjik në Tiranë pas dridhjes së parë në orën 11.02, dhe madje deri në orën 12, janë ndjerë 46 dridhje me intensitet të ndryshëm.

Ministria e Mbrojtjes hapi linjë të veçantë telefonike ku qytetarët mund të paraqiten për çfarë do qoftë informacioni apo ndihmë të nevojshme.

Marketing
Exit mobile version