Ballina Aktuale SHBA vazhdon të rrëzojë dronët e lëshuar nga Irani që synojnë Izraelin

SHBA vazhdon të rrëzojë dronët e lëshuar nga Irani që synojnë Izraelin

Shtetet e Bashkuara po vazhdojnë të rrëzojnë dronët e lëshuar nga Irani që synojnë Izraelin, tha të dielën një zyrtar amerikan i mbrojtjes. “Në përputhje me angazhimin tonë të hekurt për sigurinë e Izraelit, forcat amerikane në rajon vazhdojnë të rrëzojnë dronët e lëshuar nga Irani që synojnë Izraelin”, tha zyrtari. “Forcat tona mbeten të vendosura për të ofruar mbështetje shtesë mbrojtëse dhe për të mbrojtur forcat amerikane që veprojnë në rajon.” /CNN
Marketing
Exit mobile version