SHEKERINSKA: Në lojë ka disa opsione për Ivanovin

Në lojë janë disa opsione nëse presidenti Gjorge Ivanov nuk e nënshkruan ligjin për ratifikimin e marrëveshjes për emrin me Greqinë, pasi përsëri ishte votuar ligji në Kuvend, thotë në intervistën për REL, zv/kryeministrja dhe ministrja e Mbrojtjes Radmilla Shekerinska.

Marketing

“Ka disa propozime dhe nisma që mendohen të diskutohen, por më shumë e kemi fokusin se çdo të bëjmë pasi Ivanov përsëri nuk do ta respektojë Kushtetutën. Nuk dua të adaptohemi në situatë jo normale dhe të papranueshme…Kushtuta është këtu edhe atëherë kur nuk ka konvenon dhe nuk na konvenon. Nëse thirremi në Kushteuttën, atëherë ta respektojmë”, ka thënë Shekerinska.

Marketing