Shfaqet një version i ri i iPhone X?

Apple nuk e ka prezantuar atë as në ngjarjen WWDC 2018 gjatë rrugës, por tashmë ka një rrjedhje tjetër që tregon se çfarë është me sa duket iPhone i ri X me një ekran 6.1 inç.

Marketing

Imazhi i rrjedhur vjen nga llogaria kineze e Twitter e z. White. Kjo foto duket se është marrë në nivelin e prodhimit, siç bëjnë shumë nga të tjerët në këtë temë, duke sugjeruar se është një burim i brendshëm.

Çfarë është me të vërtetë interesante është se imazhi pretendon që iPhone X do të ofrojë një ekran OLED prej 6.1 inç. Deri tani thashethemet kanë sugjeruar se Apple do të nisë një iPhone të madh X me një LCD 6,1-inç, duke e bërë atë një alternativë më të përballueshme.

Apple gjithashtu pritet të zbulojë një iPhone XL më të madh prej 6.5 inç me një ekran OLED – por ndoshta ekziston një përzierje dhe kjo pajisje do të jetë në të vërtetë modeli LCD i përballueshëm.

Marketing