Shfuqizohet vendimi për sigurim policor ndaj Sasho Mijalkov

Para festës së Ilindenit, MPB kishte sjellë dhe realizuar vendim me të cilin ish drejtorit të DZK Sasho Mijalkov i shfuqizohet sigurimi policorë. Burime policore tretojnë se vendimi tashmë është realizuar ndërkohë që është konstatuar se nuk ka nevojë më shumë për sigurim personal.

Marketing

Pas largimit nga funksioni në maj të vitit 2015, Mijalkov ka pasur sigurim personal dhe ky sigurim nuk është larguar edhe pas ndryshimit të pushtetit për shkaqe sigurie.

Mijalkov edhe në seancat gjyqësore ka ardhur me përcjellje policore edhe atë gjashtë persona të sigurimit fizik nga drejtoria e VI-të e MPB-së dhe dy vetura.

Marketing