Shikoni çka bën anglezët për ta shikuar ndeshjen me Kroacinë

Ndeshja mes Kroacisë dhe Anglisë e vlefshme për Ligën e Kombeve ka përfunduar me rezultat të barabartë 0:0.

Marketing

Përderisa loja është luajtur me dyer të mbyllura, vlen të përmendim se tifozët anglezë kanë shfaqur interesim të madh për ta ndjekur edhe nga jashtë.

Ata madje kanë janë ngjitur në mal vetëm për të shikuar ndeshjen.

Marketing