Shikoni si vjedhësi vjedh telefonin celular në pik të ditës në një hotel luksoz të Shkupit (VIDEO)

Dje në Shkup është plaçkitur një hoteë luksoz në pik të ditës i cili ndodhet në sheshin e Shkupit.

Marketing

Vjedhësi i cili është xhiruar nga kamerat e sigurisë me gjakftohtësi hyn në hotel shkon pas pultit të recepcionit merr telefonin dhe del pa u penguar nga askush, njoftoon dosie.mk, transmeton Aktuale.mk

Marketing