Ballina Lajme Maqedoni Shilegov: Problemi me Drisllën, pas presidencialeve

Shilegov: Problemi me Drisllën, pas presidencialeve

Kryetari i Qytetit të Shkupit Petre Shilegov, në një intervistë për Alsat edhe një herë tha se problemi me Drisllën dhe koncesionerin do të merr fund pas zgjedhjeve presidenciale.

Marketing

Tha se me ardhjen e tij në krye të Shkupit ka marrë një sërë masash për të ulur nivelin e ndotjes së ajrit. Si kryetar i BNJVL-së ka mirëpritur shlyerjen e borxheve për komunat nga ana e Qeverisë.

https://www.youtube.com/watch?v=L8cpZBX0pRk

Marketing
Exit mobile version