Shkolla e mesme Cvetan Dimov fitues i turneut të futsalit në kuadër të garave të qytetit të Shkup-it (FOTO)

Për të dytin vit rradhazi fitues të turneut të futsalit në kuadër të garave të qytetit të Shkup-it.

Marketing

Sot në ndeshjen finale ekipi i SHMQSH “CVETAN DIMOV” mposhti me rezultat 6-0 ekipin e gjimnazit sportiv “METODIJA MITEVSKI -BRICO”.

Përgëzojmë profesorët e sportit Samet Sinani, Enes Qaili, Afrim Sulejmani dhe të gjithë nxënësit për këtë arritje fantastike!

Marketing